Maat bepalen

Ons brede aanbod van bedrukt textiel maakt het niet altijd even gemakkelijk om de juiste maat te bepalen. De vele verschillende merken hanteren niet altijd dezelfde maten waardoor er geen vaste vormen zijn. Om u te helpen de juiste keuze te maken, zorgen wij ervoor dat u pasreeksen kunt bestellen. De standaard pasreeksen bestaan uit drie of vijf maten per type textiel (S/M/L en S/M/L/XL/XXL). Omdat het voor ons niet vanzelfsprekend is om per klant een nieuwe pasreeks te bestellen, vragen wij hiervoor een vergoeding die varieert naargelang het type textiel. Wanneer u een keuze heeft gemaakt en het gewenste textiel hebt besteld, wordt die vergoeding vervolgens integraal afgetrokken van het totale factuurbedrag. Op die manier bespaart u zich extra kosten en kunt u de gewenste maat bepalen.

Textieltype* Prijs voor 3 maten (S/M/L)** 5 maten (S/M/L/XL/XXL)**
Basic T-shirts 27 euro 35 euro
Basic polo's 29 euro 55 euro
Basic sweatshirts 54 euro 80 euro
Basic hemden 69 euro 105 euro
Basic jassen 96 euro 150 euro

*Dit zijn enkele prijzen om een idee te geven van de vergoedingsprijzen. De textieltypes zijn in dit geval basic. Wenst u pasreeksen te bestellen van speciale types of andere soorten textiel, dan neemt u gewoon contact met ons op en wij berekenen vervolgens de prijs.

**Alle vergoedingsprijzen zijn exclusief btw.

Wenst u geen pasreeks te bestellen maar wilt u toch een idee hebben van de verschillende maten? Dan kunt u terecht bij de online maattabellen per merk.

Bij eventuele vragen of onduidelijkheden kunt u altijd hier contact opnemen.

Copyright © 2019 | Webdesign by D-Sign Studio.be